Studio108

Hoe we het doen - Bedrijfskookboeken

Zelf heel weinig doen en toch een professioneel kookboek maken? Het kan. Wij nemen het regelwerk van je over​.

Professionele kookboeken op maat

Met onze jarenlange ervaring in het maken van kookboeken ontzorgen we je van a tot z. We maken een kookboek dat helemaal is toegespitst op jouw bedrijf. Inclusief interviews met en recepten van medewerkers. Inclusief foto’s van die medewerkers. Een kookboek van 100 of 170 of zelfs 240 pagina’s dik, in de door jou gewenste oplage.

Volledige ontzorging van A tot Z

We bedenken het concept, regelen de interviews, checken de aangeleverde recepten, organiseren de fotoshoots. We zorgen ervoor dat het boek redactioneel klopt, dat de vormgeving aansluit bij jullie huisstijl. We lopen de proefdruk minutieus door en regelen dat het boek gedrukt wordt. Dit traject zou je normaal weken kosten.

Kookboek geheel naar wens

Laat je dit project door ons regelen, dan vragen we een paar uur van je tijd aan het begin van het traject. Om jullie wensen te inventariseren, te brainstormen en jullie huisstijl door te spreken. Daarna gaan wij aan de slag en krijg je regelmatig een update via app of mail. We sluiten af met een doorloopsessie van de proefdruk wanneer het boek klaar is om naar de drukker te gaan.

Wat we van jou vragen? De wensen, de deadline en een goedkeuring. That’s all!

Interesse in een kookboek voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op met Alex, zij beantwoordt al je vragen​​.