Studio108

Wat we doen - Bedrijfskookboeken

Het is weer zover: er is je gevraagd een origineel cadeau te bedenken. Als kerstgeschenk of omdat de onderneming een jubileum viert. Je wilt iets unieks, iets persoonlijks, iets authentieks. Maar je hebt weinig tijd en een rondje google levert je niet hét idee op. Wij hebben dat idee wel!

Professionele kookboeken op maat

Een bedrijfskookboek: een kookboek helemaal afgestemd op jouw bedrijf! Een uniek en persoonlijk kookboek op maat. Met foto’s en keukengeheimen van collega’s. Met favoriete recepten van medewerkers. Met foto’s van gerechten waardoor je zin krijgt in samen koken, samen eten. Iedereen spreekt de taal van knapperige koekjes, van romige risotto, zoete appeltaart en zoute kaas. Nu kun je eindelijk zelf de beroemde koekjes van Ria van de receptie maken. Of de appeltaart van de oma van Willem van de administratie. Zelfs je eigen favoriete gerecht is in het kookboek opgenomen!

Een kookboek als branding tool

Mooie bijkomstigheid: jullie kookboek is niet alleen een blijvend aandenken als cadeau, maar ook een unieke branding tool. Een andere manier om je bedrijf te presenteren. Om jullie eigenheid en authenticiteit te benadrukken. Deel het uit als promotiemateriaal, bij festiviteiten, of gebruik het als unieke verkoopbrochure.

Het mooiste? Wij ontzorgen je volledig en pakken al jullie wensen op.

Interesse in een kookboek voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op met Alex, zij beantwoordt al je vragen​​.